top of page
Google Business View

360 GOOGLE

Anna tilojesi ihastuttaa asiakkaasi – missä ja milloin tahansa. 

360 Business View -palvelu on lanseerattu Google Maps -karttapalvelun jatkeeksi. Se mahdollistaa asiakkaalle pääsyn yrityksen tiloihin suoraan Google hakukoneesta ja karttapalvelusta, jo ennen varsinaista vierailua.

 

Toteutamme yrityksen sisätiloista korkealaatuisen 360 Business View -virtuaaliesittelyn, joka lisätään yrityksen Google profiiliin. Esittely voidaan upottaa myös vaivattomasti kotisivuille ja Facebookiin.

Tule paremmin löydetyksi 

Suurin osa yritystäsi koskevista hauista tehdään Google hakukoneessa. Google järjestää yrityksiä hakutuloksissaan muun muassa niiden Google Business -profiilin kattavuuden mukaan. Kattava Google Business -profiili kasvattaa näin ollen asiakasvirtaasi.

Anna asiakkaallesi paras kuva yrityksestäsi

Tyylikkäät tilat ansaitsevat tyylikkään esittelyn. Korkealaatuisella 360-virtuaaliesittelyllä ja valokuvilla yrityksen Google My Business -profilissa on valtava vaikutus asiakkaalle muodostuvaan kuvaan yrityksestä. Googlen teettämän tutkimuksen mukaan nämä saavat asiakkaan kiinnostumaan yrityksestä tuplasti todennäköisemmin. Katso tutkimus tästä.

Olemme Trusted Pro -kuvausliike

Olemme Google sertifioima Trusted Pro toimija, mikä tarkoittaa sitä, että täytämme Googlen määrittämät kuvaukselliset laatustandardit. Ammattivalokuvaajamme käyttävät 360 kuvaukseen ja editointiin alan parhaaksi todettua kuvauskalustoa ja ohjelmistoa.

Ei kuukausimaksuja eikä sitoutumista

360 Business View -palvelu on kertakustanteinen, eikä se sisällä kuukausimaksuja tai sitoutumisaikoja. Palvelun tuomat hyödyt kantautuvat vuosiksi eteenpäin ja se voidaan nähdä panostuksena markkinointiin, joka maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Tutustu esimerkkeihin
Esimerkkejä
Schoffa - Helsinki, Galleria Esplanad
Schoffa tilaesittely
Apéro BarCafé - Helsinki, Kamppi
Apéro BarCafé Google Business View Virtual Tour
Fargo Vintage - Helsinki, Kallio
Bistro Telakka - Lauttasaari
Fat Ramen Google Business View Virtual Tour
Aalto Start-Up Center - Espoo, Otaniemi
Fressi Espoonlahti - Espoo
Fat Ramen - Hietalahden Kauppahalli
Fat Ramen Google Business View Virtual Tour

Palvelupakettimme räätälöidään ja hinnoitellaan kuvattavan kohteen mukaan. Kaikki palvelupakettimme sisältävät korkealaatuisen 360 virtuaaliesittelyn tiloistanne, kaiken kuvamateriaalin integroinnin yrityksen Google profiiliin, sekä kahdet Google Cardboard VR-lasit.  

bottom of page