top of page

VIRTUAL STYLING

insite_rgb PINNI2VEKTOR.png
ENSIVAIKUTELMA RATKAISEE

Virtuaalistailauksen avulla muutat asunnon kodiksi. Asuntokauppa on mielikuvien luomista ja ensivaikutelmalla on suuri merkistys. Tyylikkäästi stailatulla asunnolla tuot esiin asunnon parhaat puolet ja autat asiakastasi hahmottamaan asunnon huoneiden mittakaavoja.

MITÄ VIRTUAL STYLING TARKOITTAA?

Virtual Styling tarkoittaa asunnon digitaalista kalustamista, jossa olemassa olevaan kuvaan lisätään kalusteet jälkikäteen tietokoneavusteisesti. Toteuttamamme stailaukset ovat photorealistisia ja kalusteiden lisäksi kuviin lisätään kalusteiden tuomat varjot ja heijastukset. Voit kalustaa asunnon huonekalukirjastostamme löytyvillä kalusteilla, tai luottaa omaan stailaajaamme. Virtual Styling on mahdollista toteuttaa myös kalustettuun asuntoon tai remonttikuntoiseen asuntoon, kun sisustus halutaan vaihtaa modernimmaksi. 

LYhyempi myyntiaika ja korkeampi hinta

Virtual Styling lisää ihmisten kiinnostusta asuntoon ja voi jopa puolittaa myyntiajan.  Tyylikkäästi toteutettu stailaus herättää asiakkaan kiinnostuksen kohteeseen ja tuo uusia potentiaalisia ostajia näytöille. 

VAIVATTOMUUS JA EDULLISUUS

Virtual Styling on asunnon perinteistä kalustamista moninkertaisesti edullisempi ja vaivattomampi vaihtoehto. Panostamme tarjoamassamme palvelussa erityisesti vaivattomuuten tarjoamalla valmiin verkkopohjaisen kalustekirjaston, tyytyväisyystakuun, sekä nopean 2-3 päivän toimitusajan. 

Lataa kuvat

Lähetä kohteesta joko kuvaajan tai itsesi ottamat kuvat meille.

Valitse sistustus

Valitse laajasta huonekalukirjastosta mieleisesi sisustus tai luota stailaajaamme.

Julkaise

Stailatut kuvat ovat valmiita julkaistavaksi 1-2 päivässä.

bottom of page